• Flisning.

  Flisning af træer og grene op til en diameter på 15 cm. Adgangs brede til arbejdes område 165 cm

 • Græsslåning.

  Skal græsset slås. kan vi også lave en fast aftale som typisk, hver uge eller hver 14 dag. eller efter dit ønske.
  Kan tilbyde græsslåning som bioklip, afhængig af græsset længde. eller med opsamler og bagud kast. Trimmer kanterne, også langs bede og træer hvis du ønsker det.
  Har Græsslåmaskiner i flere størrelser, afhængig af opgavens omfang.

 • Hækklipning

  Skal hækken klippes, giver jeg gerne et tilbud. Hækken klippes normalt 1-2 gange om året, afhængig af hvilken type det er. Stedsegrønne klippes kun en gang om året. eks: tuja, taks og ædelcypres. Klipningen for disse, er bedst først i maj eller sidst i August.
  Hækaffaldet fjerner jeg gerne.
  Hegnsloven foreskriver, at hækken som udgangspunkt må have en maksimal højde på 1,8 meter.

 • Ukrudt bekæmpelse

  Lugning af bede og gangarealer, kan hjælpe med til at holde ukrudtet nede. Fjerne ukrudt ved hjælp gasbrænder. bruges mest på flise, gang og parkerings arealer. Brug af gift er ikke godt for vandmiljøet, men kan dog være nødvendigt i nogle tilfælde. Der findes produkter der er mere skånsomme.

 • Fræsning

  Trænger urtehaven eller bedet til at blive fræset. Så jorderne er klar til at blive beplantet eller sået til.

 • Alm. Vedligehold.

  Trænger haven, fliserne eller indkørslen til at blive rengjort. Så kan jeg hjælpe med Løvsuger, kost, skovl og rive. Klar til at få fjernet skidt og blade, efter efteråret nedfald. Det er altid rart når arealet er pænt og man kan slappe af i havestolen.

 • Træfældning & Topkapning

  Træfældning og topkapning udføres. Store og besværlige træer, i samarbejde med prof træfælder.

 • Mos i græsplænen.

  Er der mos i græsplænen. Kan en behandling med en vertikalskære hjælpe med at få mosset væk. Det er bedst at få det gjort fra sidst i april - maj måned. Jordernes temperatur skal minimum være 7-8 grader. Der skal være gang i græsset's groningen. Når mosset er fjernet, giver man græsset plænegødning. Så kommer der ny næring til græsrødderne, og 1,5-2,5 måned efter står græsplænen flot igen. Hvis plænen har haft meget mos, kan det være nødvendigt at strø et toplag af muld på og jævne det ud, så ujævnhederne minimeres. derefter eftersås plænen. Det vare flere måneder før plænen bliver fin igen.

 • Rydning af krat & højt græs

  Rydning af krat og højt græs.
  Med fjernstyret slagklipper, kan vi rydde områder og skråninger op til 50 graders hældning. eks: vildroser og ufremkommeligt areal. maskine klippebrede 70 cm.

 • Grøn Flex Service's Regelsæt for Sikkerhed og skader

  Når der arbejdes med maskiner på arealet. skal børn og husdyr holdes i god afstand til arbejdsområdet. Voksne for eget ansvar.
  Grøn Flex Service kan ikke gøres ansvarlig for person skade. Eks flyvene sten eller genstande fra maskinen.

  Lige ledes kan Grøn Flex Service ikke gøres til ansvar for skader på andres ting. eks. Glas og biler, hvis sten eller genstande slynges ud fra Græsslåmaskinen / Kanttrimmeren eller busk ryderen. Det er kundens ansvar at fjerne sten / grene og andre genstande på græsplænen / arbejdsområdet.